19 Nisan 2014 Cumartesi

Age of empires mobil platforma taşındı

Klab Games resmi olarak , Age of Empires: World Domination duyurmuş bulunmakta. Windows Phone, iOS ve Android telefonlarda oynayabileceğimiz oyun , online şekilde karşımıza çıkıyor.İşte ilgili video.


Age of empires 90'lı yılların sonuna damga vurmuş, strateji kategorisinde yer alan , orta çağ savaş oyunu. Age of empires 2 ile piyasaları alt üst eden oyun üzerinden 16-17 yıl geçmesine rağmen hala oyuncusunu kaybetmedi. İlk çıktığı tarihte 10 yaşında olan bir çocuk şuan 26-27 yaşlarına ulaştı. Bu yaşlardaki kişilerin ah ahh az mı oynardık şu oyunu dediklerine ben sık sık tanık oldum. Eminim siz de tanık olmuşsunuzdur.

Age of empires 2  yarım GB 'lık bir oyun olmasına rağmen 10 GB 'lık bir oyuna kafa tutar durumda. Grafiklerden her ne kadar yoksun olsa da oyun anlayışını çok üst seviyeye çıkarten ve toprak yönetimi konusunda beklentileri kesinlikle karşılayan bir oyun olan age of empires mobil platforma taşınıyor.

Online olacak
Video'dan da anlaşılacağı gibi Age of empires mobil platforma online olarak geliyor. Diğer oyuncularla karşılıklı oynanacak olan Age of şimdiden heyecan yarattı.

Mobil Age of empires'i hangi cihazlarla oynarım?
Windows Phone , Android ve İos platformlarına gelecek olan oyun bu işletim sistemine sahip tüm telefonlarda / tabletlerde oynanabilecek.



3 yorum:

  1. Age of empires oyununa biraz soğuk bakardım ama mobil platforma taşınması güzel olmuş bende telefonuma indirip denemeyi düşünüyorum incelemeniz güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert bey yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Age of sever grup biraz daha keskindir. örneğin age of seven birisi diğer strateji oyunlarına kolay kolay alışamaz. Age of empires 2 oynanabilirlik açısından kesinlikle oyuncusunu doyurmuştur. Kabul edilen de zaten bu oynanabilirliktir. Grafikler ne kadar kötü de olsa alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Age of 'un HD versiyonu çıktı duymuşsunuzdur. Bende age of empires seven birisi olarak HD versiyonunu pek tecih etmemekteyim. O kategori de imperial glory age of'la kafa kafaya gidebilecek bir oyundur. Tek farkı harita üzerinden oynanması ve daha geniş diplomasiye yer vermesi. Görüşlerinizi sık sık paylaşırsanız sevinirim hayırlı geceler

      Sil
  2. Age of Empires tarzı oyunlar mı arıyorsunuz? Tıklayın: age of empires tarzı oyunlar

    YanıtlaSil