8 Ocak 2015 Perşembe

1 Yılı Sizlerle Doldurduk

Seçici Yazar 1 Yaşında
" Merhaba " dememin üzerinden tam bir yıl geçti. 1 sene önce bugün sizlere Merhaba dediğim yazımı buradan okuyabilir şuan ki heyecanımı daha iyi anlayabilirsiniz. Bugün benden istenilenlerin değil kendi hayalimin 1.yılını sizlerin destekleri ile doldurmuş bulunmaktayım.

Blog yazılarımda hayallerimi, beklentilerimi, blog yazma nedenimi birçok kez belirtmiştim. "Benim Hikayem" adlı 1. ve 2. yazılarımda da belirttiğim beklentilerimi yine sizlerin sayesinde birer birer gerçekleştiriyorum.

Tam 1 sene geçti ve o kadar çok şey öğrendim ki blog yazarlığı ile birlikte. Seçici Yazar'a ilk başladığımda yanımda olanlar belki bugün yanımda olmayabilirler. Olsun. Bu bile benim ve Seçici Yazar'ın ne kadar uzun bir zaman birlikte olduğumuzu göstermez mi?

Peki 1 yıla neler sığdı küçük bir video ile sizlere açıklamak istiyorum:



1 yıl dediğimiz az bir zaman dilimi değil. Seçici Yazar bana nefes alma fırsatı verdi. Hayata farklı yönlerden bakabilmeyı öğretti. İnternet ortamında da nasıl sosyalleşmenin önemli olduğunu gösterdi. Tek amacım Adsense alıp para kazanmak sanıyordum ama değilmiş. Benim hayatımdaki eksik yanım Seçici Yazar'mış. Aniden, hesapsızca başlayan bu serüvenim 1. yaşını doldurdu.

Bloğum artık para kazanıyor
Verilen emeğin karşılığının alınması kadar güzel birşey var mıdır bu hayatta? Emeğimin karşılığı öncelikle okuyucularımın gösterdiği ilgi olsa da ek gelir elde etmek beni bu işte bağlanmamda yardımcı oldu.

Nice nice birlikte güzel yıllara inşallah Seçici Yazar'ı asla yalnız bırakmayınız.

28 yorum:

  1. Keşke gün gelse de bizde bu duruma düşüp kutlama yapabilsek , sizleri bizim blogumuzda da görmek isteriz , http://technandro.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz daha güzel yerlere gelmeyi başarırsınız.

      Sil
  2. Blog yazarlığını 8-9 yıldır yapıyorum halen para kazanmış değilim. Çok emek veriyoruz hepimiz.Elbette karşılığını almak insanı mutlu eder.Bir yılda para nasıl kazandınız bunu başarabildiğiniz için gerçekten kutlarım sizi. Daha nice nice birlikte güzel yıllara inşallah.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hikayem adlı yazılarımda da belirttiğim gibi internet sitesi ve yazarlık ile tanışmam çok eskilere dayanmaktadır.Secici yazara gelene kadar öyle yollardan geçtim ki blogger ile ilk tanışmam 2007 yılında gerçekleşti sayısız konular denedim ama sonunda kendim olmaya karar verdim. Kimseyi memnun etmek için birşey yapmamaya karar verdim. Gönlümden geçtiği gibi adımlar atmaya başladım. Hani derler ya blog tutarlı olmalı bir konuya yönelin şöyle yapın böyle yapın diyen akıl hocalarımız vardır. Dinlemedim hiçbirisini gönlümden araba konusu geçti yazdım. Reel hayatımda kafama taktığım birşey geçti onuda yazdım yeri geldi hediyelik eşya konusuna girdim hatta futbol konusunda bile yazı yazdım sonra adsense e kabul edilince çevremden çok büyük destek gördüm beni teşvik amaçlı reklamımı yaptılar yanımda oldular kazanç sağlamamdaki en büyük etken yanımda olan insanlardır.

      Benim hikayem adlı yazılarıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ilgiliniz için çok teşekkür ederim

      Benim Hikayem -1
      http://seciciyazar.blogspot.com.tr/2014/02/benim-hikayem-1.html

      Benim hikayem - 2
      http://seciciyazar.blogspot.com.tr/2014/11/benim-hikayem-2.html

      Sil
  3. Bende Kutlarım sizi. 1. Yılda büyük başarı. Bende öğrenmek isterim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz için çok telekkür ederim 1 yılda başarılanlar aslında 2007-2015 aralığında kazanılan tecrübelerin getirisiydi demekki o yollardan geçmem gerekiyormuş. Ayrıca hakkımda kısmı ve benim hikayem kısımlarından bu yollardan nasıl geçtiğime dair paylaştığım anılar yer almaktadır. Tabi bu yollardan geçerken "iş günüm " diye de bir kandırılma vakası yaşadım. Kazanç sağlayacağım derken kullanıldığımda oldu yazı yazdım ücretimi alamadım vs vs :)

      Sil
  4. nice yıllara bol yorumlu ve kazançlı inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim allah sizlere güzel dileklerinizin kat kat daha iyilerini nasip etsin inşallah

      Sil
  5. Bol kazançlar,ben beceremesemde sizlere kolay gelsin ,hep birlikte nice senelere inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estafurullah allah sizlere ileride çok daha fazlasını en önemlisi de gönlünüzdeki miktara yakın kazançlar nasip etsin inşallah güzel dilekleriniz için minnettarım

      Sil
  6. Kutlarım sizi başarılarınız daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Emel hanım cümlemizin başarıları daim olsun dilekleri tez zamanda gerçeğe dönüşsün inşallah hepimiz emek veriyoruz en güzel şekillerde alırız inşallah karşılığını

      Sil
  7. Bloğunuzla size nice güzel yıllara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Gülşah hanım bende sizler için aynı güzel dileklerde bulunuyorum allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

      Sil
  8. Bloğunuzun 1. yılı hayırlı olsun. :)

    Ben de 7 yıldır bu blog işinin içindeyim. Nice yıllara cümlemize :)

    Yalnız adsense acımaz. Reklamlara dikkat edin. Belli bir kotaya ulaştı mı hemen ücreti çekin. Ben yıllarca uğraştım. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Bol kazançlar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarınızı kesinlikle dikkate alacağım çok çok teşekkür ederim sizlere de bol kazançlar :)

      Sil
  9. nice uzun yıllara kazancınız bol olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

      Sil
  10. Daha nice yılları da kutlayalım sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn daha nice nice yılları sizlerle beraber kutlarız inşallah Hatice hanım saygılar.

      Sil
  11. Blogunuz ile birlikte nice sağlıklı,mutlu,başarılı yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende aynı güzel dilekleri sizler için diliyorum :)

      Sil
  12. cnm nice yıllara inş,kendin olman kelimelerde seni anlamamız en önemlisi:) başarıların daim olsun cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Nihan ablacım beni ayrıca mutlu ettiniz :) Bende sizlere aynı başarıları diliyorum sizler benim gözümde birer üstadsınız

      Sil