19 Şubat 2015 Perşembe

Note 3 Neo S Health güncellemesi

 Galaxy Apps 'a gelen S Health güncellemesi sonrası yoğun bir şekilde "note 3 Neo S Health calismiyor " yorumu yaginca uygulamanın altına ,bende böyle bir konu açma gereği duydum.

Note 3 Neo bilindiği üzere Note 3 'ün kırpılmış ucuz versiyonu. Bende bu telefonu kullandığım için aynı sıkıntı bende de vardı. Telefonu ilk aldığımda Kitkat güncellemesi henüz gelmemişti. O zamanlar S Health 'ın antrenman modunda "başla" düğmesi yoktu. Gear eklentisi istemekteydi. Android'in Kitkat güncellemesi ile bu sorun ortadan kalkmıştı.

S Health güncellemesi
Ocak 2015'te uzun bir aranın ardından güncellenen S Health aynı hatayı yine vermeye başlamıştı. "Başla" butonu yoktu. Yine Gear eklentisi istemekteydi.

Kullanıcıların mağduriyetini gidermek için sonrasında birçok güncelleme yayınlandı. Artık Samsung Note 3 Neo 'da da Gear desteksiz S Health antrenman modu kullanılabilir oldu.

S Health Mesafe Ölçmüyor
Konum paylaşımınızın açık olduğundan emin olun. Ayrıca daire çizer şekilde yapılan koşularda kimi zaman mesafe problemi vermektedir. Kısa mesafe çok tekrarlı koşularda da konum açık olsa bile mesafenin hesaplanamadığı gözlemlenmiştir.

4 yorum:

  1. sanırım bir koşu programı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. S health yalnızca bir koşu programı değil . Ama samsung 'un çeşitli modellerinde sorun çıkartan sadece egzersiz programı. Egzersizin dışında yiyeceklerin kalorisini veritabanında tutan günlük kalori alımlarınızı buradan görebileceğiniz , kilonuzu yazabildiğiniz ve uyku verilerinizi girebildiğiniz sağlık uygulaması. ilginiz için teşekkür ederim

      Sil
  2. Adimsayar modu gitti güncellemeden sonra sanırım. .gerçi guncellemeden öncede adimsayarin başla butonu yoktu

    YanıtlaSil
  3. Adimsayar modu gitti güncellemeden sonra sanırım. .gerçi guncellemeden öncede adimsayarin başla butonu yoktu

    YanıtlaSil