1 Mart 2015 Pazar

29 Şubat Doğum günün kut...

Bugün 29 Şubat . Pardon pardon 1 Mart . 29 Şubat'ta  doğanların mağduriyetinden dolayı üzüntülerini paylaştığımı belirtmek isterim . 4 yılda bir gelen 29 Şubat bu sene ne yazık ki gelemedi . 29 Şubatta doğan bir arkadaşımızın duvarında bizde başlıktaki gibi kutlamayı uygun gördük  Sıkıntılı, üzgün, kasvetli yazılarımdan sonra bu akşam yaşadığım bu olay beni çok şükür bir hayli güldürdü.

Peki bir sonraki 29 şubat ne zaman?
En son 2012 yılında gördüğümüz 29 Şubat 4 yıl aradan sonra 2016 yılında yine doğum günü olan kişilerle buluşuyor  Doğum günü 29 şubat olanlar ne olur bana kızmasınlar umarım sizde okuduğunuz da aynı tebessümü yüzünüze yansıtmış olabilirim.




14 yorum:

  1. Bir de 29 şubatta evlenenler var. Halam ve eniştem gibi. Bu durum iyi mi kötü mü bilemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu durum çok tehlikeli bir durum :) Öncelikle 29 şubatta evlenen bir bayan 4 yılda 1 kutlamayı hayatta kabul etmeyecektir :) Peki 28 şubatta mı kutlanacak 1 martta mı önce bu sorun olacak :) Sonrada Büyük tarih 4 yıl da bir her geldiğinde olağanüstü beklentiler olacak yani kısacası 29 Şubatta evlenmeyin bekleyin 1 gün daha hiiç birşeycik olmaz :)

      Sil
  2. 29 şubatta doğan kardeşim var ve her üzüldüğünde espiri ile cevap veriyordum. "Herkes 1 senede 1 yaşona giriyo sen 4 senede 1 yaşına giriyorsun ne güzel" diyordum ama malesef o yetmedi bizde 28 şubat olarak kutladık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kendilerini şanslı saymalılar kesinlikle her farklılık insanlar için ayrıca bir şanstır özelliktir 29 şubatın da sadece bir günden ibaret olduğunu unutmamak gerekir :) 28 şubat en doğrusu olmuş 1 marta bıraksaydınız daha da üzülürdü "benim doğumgünümü unuttular" hissine kapılırdı :)

      Sil
  3. 4 senede bir daha güzel ve özelde olabilir :) hersene hersene özelliğini yitiriyor bazı şeyler... yada bir gün önce bir gün sonra ne fark ederki önemli olan hatırlamak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle size katılmamak elde değil. Herşeyin ayrıcalıklısı özeli güzeldir 29 şubatta doğmayı ister miydim evet isterdim sonuçta dediğiniz gibi 3 sene 29 şubatın adı 1 mart oluyor 4. sene 29 şubat oluyor alt tarafı 28 şubattan sonraki gün değil midir 1 martta kabul ederdim hediyeleri :)

      Sil
  4. 29 şubat 4 senede 1 ha =) hem iyi hem kötü. insan özel günler önemli değil hediyeler gereksiz dese de ufak şeyler beklemiyor değil öyle diyen birçok kişinin kendine yalan söylediğini düşünüyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede küçük hediyeler oyle günlerde büyük mutluluklara yol açıyor her insan görmek ister karşısındaki için değerli olduğunu ve özel yaapılan , o güne dair olan herşey "gereksiz" dense de kesinlikle o insanı çok mutlu eder :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. tanıdığım bir kızımız var ben onu 28 inde kutlarım annesi de 1 martta aslın da en güzel hediyeyi onlar hak ediyor 4 yıl da bir ,iyisi olmalı:))))
      ( önceki yazdığım da bir hatayı düzelteyim derken sildim:)

      Sil
  6. bu tarihlerde doğan arkadaşım olmadığından hiç düşünmedim açıkçası

    YanıtlaSil
  7. Bu tarihte doğan arkadaşım hiç olmadı. Eğer olsaydı 4 yılda bir unutulmaz bir doğum günü süprizi yapardım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle 4 yılda olan 1 doğumgünü daha heyecan verici olurdu ve kesinlikle beklentiler normalden yüksek olurdu. Günün birinde evlendiğimde eşimin 29 Şubatta doğmamış olmasını diliyorum :)

      Sil
  8. Tarihlere cok takilmamak lazim bence..Mutlu ve saglikli yasanan hergun dogumgunu olur..

    YanıtlaSil