31 Ekim 2014 Cuma

Sana yardım ettiğini zannettiğin insanlar olur

Yıl 2014 Ekim ayının son günü insanlar daha kurnaz daha vahşi ,anlamlandırabildiğimiz olgular azalmış ve samimi bakışlar azaldı. Her geçen gün yeni güne umutla uyanan insanlık azaldı.Her geçen gün yediğimiz kazıkları bir bir sayar olmuşuz. Artık insanlar ikiye ayrılıyor. 1 kötüler 2 iyi görünen kötüler . İyimiz yok sende iyi olma neden iyi oluyorsun ki? Her gün gelsin bir kişi daha beni kırsın üzsün diye mi? 

Kırıldın bakıyorsun etrafına bulduğun ilk kişiye sarıyorsun öyle değil mi? Bil diye söylüyorum ilk yiyeceğin kazık ondan gelecektir. Sana yardım etmek mi? Sen kendine yardım edecek adımları atıyor musun? Bunu sen yapmazken o kim. Kendi çıkamayacağın yere atarsan kendini işte böyle madara olursun millete. Gözümüzde canlandıralım kimsenin oyuncağı olmayalım.

sana yardım ettiğini zannettiğin insanlar olur
Sana yardım ettiğini zannettiğin insanlar olur. En çokta onlara bağlanırsın en çok onlara güvenirsin. Birde kızarsın açıktan açığa sana düşmanca tavır koyanlara. Asıl kızman gereken ise kendini gizleyenlerdir işte böyle. Sanırım ben biraz fazla dolmuşum. Blog'umdan da uzak kalmak yaramadı bana uzun zamandır yazmadığımı fark ettim ve okurlarımı böyle selamlamak böyle samimi bir şekilde geridönüş yapmak istedim.

10 yorum:

  1. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim ve teknoloji haberlerine de yer vermenizin isabetli olduğunu düşünüyorum.Beni bu yazıyı okumaya iten şey, doğrudan okuyucuya hitap eden başlık oldu...Yanısıra seçilen görselide ilginç bulduğumu söylemeliyim.Güzel bir yazı, teşekkürler!
    (Blog hayatınızda başarılar!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginiz için çok teşekkür ediyorum bloga ayrılan zamanın böyle değerli yorumlarla da taçlandığını görmek beni ayrıca mutlu ediyor değerli zamanınızı bloguma ayırdığınız için ben size ayrıca teşekkür ederim.

      Sil
  2. Gerçekten çok doğru bir yazı olmuş. Hayatım boyunca bir kaç kez bu durumla karşılaştım.
    Hemde borçlu kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim; insan ister istemez böyle durumlara tanık oluyor hatta bizzat yaşayabiliyor önemli olan hatalarımızdan ders çıkartmak ve kimseye bizimle oynamak için o fırsatı vermemektir. 1. kez bu hataya düşmüş olabiliriz ve bu normaldir ama 2. ye hata demek doğru olmaz ona ne yazikki kendi aptallığımız gözü ile bakmalıyız. Allah bizi böyle kişiliksiz kişilerden korusun

      Sil
  3. Bu ara tam da böyle hisseediyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende böyle hissetmiştim yazımın üzerinden 4 ay'dan fazla zaman geçmiş. O günlerde çok üzgündüm ama şuan çok iyi hissediyorum. Eee boşa dememişler öldürmeyen şey güçlenir diye. Zamana bırakın ve asla hırsınıza yenik düşmeyin. Böyle hissediyorsunuz diye hırsınıza yenik düşerseniz ileride daha çok üzüleceğiniz yaralara sebebiyet verebilirsiniz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar

      Sil
  4. insanız sonuçta kimden ne geleceğin bilemiyor insan herkesi kendimiz gibi sandığımız için çabuk yara almamız kaçınılmaz oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylüyorsunuz hiçbirşey göründüğü gibi olmuyor keşke her insan göründüğü gibi olmayı başarabilse karşısındakini yaralama fırsatı bulamasaydı. Ne yazıkki dünyamız böyle bir dünya değil. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

      Sil
  5. Çok haklısın kardesim bir çok kişi ile bizzat bu durumda kaldm. Taki kendi ayaklarmn üzerinde durup herşeyi kendim yaparak daha sağlam durmaya başladm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Herşey o noktada başlıyor işte "kendi ayaklarının üzerinde durabilmek." bunu başardığımız an ayaklarımızın birdaha asla yerden kesilmemesini sağlamalıyız. O zaman bizi üzecek kıracak hiçbir güce meydan vermemiş olacağız. İyi akşamlar

      Sil