17 Ocak 2014 Cuma

Bumerang Nedir?

Bumerang Hürriyet.com.tr'ye bağlı olan daha çok blog'ların birkaç TL kazanmak için kullandıkları platform olarak adlandırabiliriz.

Bumerang'a kayıt ücretciz olup sizin zararınıza hiçbir unsur teşkil etmemektedir. Sizden istediği koşullar yine sizin sitenize yararlı materyallerdir. Bu yararlı materyallere Bumerang Şablon adını vermiştir. Üye olup başvurunuzu yaptıktan sonra sizden sitenize Bumerang Şablonu eklemenizi istiyor.

Bumerang'dan ne kadar kazanırım?
Bumerang'da üç tane üyelik tipi vardır:

Platin Üyelik : Bumerang'da üyelik tipleri arasında ulaşabileceğiniz en yüksek seviye Platin Üyeliktir. Platin Üyelik'te sık sık reklam gelir sizde kazanç sağlarsınız. 

Altın Üyelik : Altın üyelik orta seviye bir üyelik tipidir. Platin üyelik kadar reklam gelmez. Az sayıda reklam gelir. Testlerimize göre Altın üyeliğin ilk yıl kazancı 30 TL civarındadır. 

Bronz Üyelik : En düşük seviye üyelik tipidir. İçeriği en az ve tasarım bakımından en kötü diye tabir edebileceğimiz , trafiği en düşük olan sitelere layık görülen üyelik tipidir. Hiç reklam gelmez. Bir kazanç elde edemezsiniz. Bumerang şablonları ile sitenizi süslemenize yarar başkada bir yararı yoktur.

0 yorum to “Bumerang Nedir?”

Yorum Gönder