4 Mart 2014 Salı

Asansör

Asansörde hiç mahsur kaldınız mı? Hayatımda ilk kez başıma gelen birşeyden bahsetmek istiyorum. Asansörde mahsur kalmak. Üniversitemiz yeni yapılan binası ile birlikte yeni döneme o binada başladı. Bilirsiniz daha tamamlanmadan alırlar elektrik sıkıntıları olur ısınma sorunları olur nihayetinde yeni bina. Bizde üniversitemizin asansörünü bir deneyelim dedik. Denemez olaydık desem sanırım haksızlık etmiş olmam. Asansöre 3 arkadaş bindik 2 de hala çalışmakta olan usta bindi. Asansör 3 kez denemeye rağmen kapıyı kapatmadı. Aramızda olan 2 ustadan birisinde de panik atak olduğundan içim sıkıldı dedi ve 2. kapı kapanmamasında asansörden çıktı. Allahtan çıkmış ki asansörde mahsur kaldığımız 15 dakika boyunca sanıyorum ki panik atağı olan arkadaş kendisini yerden yere atardı. 1. kattan 3. kata çıkacaktık 2.kata gelmeden katın ortasında kaldı. Bekle bekle bekle. Görevliler geldi şansımız da varmış ki kısa sürede kimse panik yapmadan kurtulduk.
asansör
Aslında asansör bize çıkın gidin bak mahsur kalacaksınız burada mesajını vermişti. 3 kez kapanmayan kapıyı ne diye zorluyorsak bizde de sorun var sanırım. Bu olayın ardından uzun bir süre asansörü kullanacağımızın sanmıyoruz. 

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun, asansörde kalma düşüncesi dahi tüylerimi diken diken ediyor. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Ayrıca kusura bakmayınız yorumunuza geç cevap vermek durumunda kaldım. Birkaç gündür blogumla ilgilenemedim. Söylediğiniz gibi allah böyle çaresiz durumlarda bırakmasın bizi hakikaten herşeye gögüs gerilirde çaresizlik insanı bitirebilir. Asansörde de kısılıp kalmak bir daha yaşatmasın bizlere

      Sil