1 Mayıs 2014 Perşembe

1 Mayıs Emek Ve İşçi Bayramı

Bugün 1 Mayıs yine ülkemiz karıştı. Şimdiden olayların haberleri gelmeye başladı. Okmeydanı , Şişli , Taksim girişlerinde yaralı haberleri geldi. Peki ama neden böyle olmalı? Benim güzel ülkemde huzursuzluk için neden ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar? Hükümet üst düzey önlemler alarak Taksim'e ulaşımı engellemeye çalışıyor. Gruplarda Taksim'e çıkmakta ısrar ediyor. Taksim'e çıkmak isteyenler zaten müdahalenin olacağını bile bile gidiyorlar oraya , nedendir ki kendi halkımızı karşı karşıya getiriyoruz? Polisimiz mevcut Türk halkı içindedir. Yürüyüş yapanlarda öyle olduğundan halkımız bir anlamda karşı karşıya gelmiş olmaz mı? Bu ülke de herkes bölündü. Kürdü Türkü Alevisi Çerkesi Lazı hepsi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çok etnik kökenini ön plana çıkartmaya başladı. Bu ülke hepimizin. Zannetmeyin ki bizi bölmeye bir gücün yeteceğini. Zannetmeyin ki biz gafil avlanıp bu ülke bölündüğünde rahat edeceksiniz. Asla etmeyeceksiniz.Herkes aklını başına almalı ve bazı kötü niyetli kişilerin gazına gelmemeli. Hiçbir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı kendi devletine zarar vermemeli. Hükümeti sevmeyebilirsiniz. Polisi sevmeyebilirsiniz ama bu kimseye zarar verme hakkı vermez.

Bu ülke hepimizin şiddet ile bugüne kadar ne çözülmüş ki bu çözülsün. Şiddetin kazançlı çıkanı olmaz. İki tarafta aslında kaybeder. Ya az kaybedersiniz yada çok kaybedersiniz ama kaybedersiniz.

2 yorum:

  1. Serbest birakilmaliydi kutlamalar bence, yasaklarla hicbir yere varamayiz. Amma velakin olan oldu ve bir yigin istemedigimiz seyler gorup duyuyoruz simdi. Yazik hicbir seyden ders alinmiyor. Ben yine de kutluyorum 1 Mayis' inizi. Sevgiyle yasayin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum hanımefendi. Aslında anlatmak istediğim 1 Mayıs yalnızca bir gündür. Peki 1 Mayıs 2014'ü böyle geçirdik. 1 Mayıs 2014 bir daha geri gelmeyecek. Bugünü kazançlı kapatan kim oldu? Yıpranan polisimiz mi zarar gören halkımız mı? Hayır ikiside bugün zararlıydı. Bugünün kazananı BBC oldu CNN oldu nice yabancı yayın organları ve bizim imajımızın zedelenmesinden kar sağlayacak olan nice düşmanlarımız oldu. İşte 1 Mayıs'ın tek kazananı bu kişiler oldu. Allah bizleri bizlere kırdıracak günleri asla ve asla göstermesin. Bu ülke ne AKP ne CHP ne MHP nede diğer partilerindir. Bu ülke kendisine ister Türk olsun ister diğer etnik kökenli olsun ; ben Türkiye Cumhuriyeti VATANDAŞIYIM diyenlerindir. Bunu asla unutmamalıyız belki o zaman birşeyleri halletmek daha kolay olabilir. Bende 1 Mayıs'ınızı kutlar nice 1 Mayıslar görmenizi temenni eder barış dolu günlere erişmemizi dilerim

      Sil