22 Haziran 2014 Pazar

Ne İzlemeli: Dominion

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yaşamımızı kolaylaştıracak birçokşeye sahip olduk. Artık ne izlesem soruları tarih oluyor. Ne izlesem sorularınıza en tutarlı ve en güzel cevaplar Seçici Yazar'ın Ne izlemeli kategorisinden geliyor. Kategorimizin 3. dizi/film'ini tanıtıyorum. Diğer filmlerimize / dizilerimize sayfanın en altındaki "Bunlarda ilginizi Çekebilir" kısmından ulaşabilirsiniz. Lafı çok uzatmasan ne izlesem diyen okuyucularımıza cevap vermek istiyorum. Ne izlemeli 3 'ün konusu Dominion...
Dominion
Tanrı 25 yıl önce ortadan kayboldu. Melekler bunun için insanları sorumlu tuttu ve insanlara karşı savaş ilan etti. Dünyayı insanlardan temizlemek ve insanlar üzerinde hakimiyet kurmak için bu savaşı başmelek Gabriel (Cebrail) yönetiyordu.  Bazı büyük melekler taraf olmayı reddetti. Ama küçük melekler Gabriel'e katıldı.
Ruh insanların bedenini alıyor , Dominion - Seçici Yazar
O küçük meleklerin bedenleri olmadığı için , ilk saldırı hamleleri insanların bedenlerini çalmaya yönelik olacaktı. Ama başmeleklerin en büyüğü olan Michael (Mikail) , insanlar için savaşmayı seçti.
Başmelek Michael  , Dominion - Seçici Yazar
Onun yardımı ile hayatta kalan insanlar savaştılar... Ve kendilerini korumak için güçlü bir yer , bir sığınak inşaa ettiler. Bir süre sonra , Bebek Michael'in kurtarıldığı haberleri yayıldı. Büyüdüğünde insanlığın kurtarıcısı olacak bir çocuk.
Bebek Michael , Dominion - Seçici Yazar

Bu seçilmiş kişi vücudunda bulunan işaretlerle tanınacaktı. Gabriel ve ordusu geri çekildi. Bizde sadece meleklerin varlığını farketmekle kalmadık , bizim enbüyük düşmanımız olduğunu da gördük.

Seçilmiş kişi üzerindeki işaretler. , Dominion - Seçici Yazar


Tür: Aksiyon , Dram , Fantastik
Yapım:  ABD (2014)

Oyuncular: Başrollerde ; Christopher Egan , Game of Thrones'in güzel yıldızı Roxanne McKee ve 300 Spartalı , Romeo&Juliet gibi birçok filmde yer almış ingiliz oyuncu Tom Wisdom .


0 yorum to “Ne İzlemeli: Dominion”

Yorum Gönder