6 Haziran 2014 Cuma

Ne İzlemeli: X-MEN : "APOCALYPSE" KIYAMET (2016)

Merhabalar;

Blog yazılarıma yeni eklediğim kategori olan "Ne izlemeli"  kategorisinin 2.yazısı ile devam ediyorum. (Birinci yazı için "Ne İzlemeli: The 100" )

X-Men geçtiğimiz günlerde "geçmiş günler gelecek" filmi ile vizyona girmişti. Bu filmin sonunda X-Men Kıyamet yayınlandı. Son sahne olarak yayınlanan aslında X-Men Kıyamet filminin fragmanıydı. Peki biz filmin sonunda bu sahneyi neden göremedik? Geçmiş günler geleceği izledim ama son sahnesinde fragman falan yoktu diyebilirsiniz. Çünkü bu son sahne Türkiye'de yayınlanmadı. Türk Sinemasında kesilmiş olan fragmanı izleyebilirsiniz:

X-Men: Apocalypse Kıyamet Trailer - Dailymotion video (FRAGRAN)


Filmi benim kadar sizlerinde hayranlıkla takip ettiğinizi farkındayım. Peki X-Men yapımcıları yalnızca Wolverine'i konu alarak , geçmişe giderek ve mutantların toy hallerini konu alarak filmin akıcılığını nasıl etkiliyorlar? Gerçekten kafalar karışmaya başladı. X-Men'in 2016 yılında "APOCALYPSE" filmi ile devam edeceğini biliyoruz.

X-Men : Geçmiş Günler Gelecek filminde yeryüzünde ilk mutanta kadar geriye gittik. Peki "APOCALYPSE" ile hangi zamanda olacağız?

X-Men: Kıyamet ne zaman gösterime girecek?
Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2016
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Yapım: ABD (2016)



0 yorum to “Ne İzlemeli: X-MEN : "APOCALYPSE" KIYAMET (2016)”

Yorum Gönder