26 Ocak 2014 Pazar

Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

Yıllar yılları kovalarken geçen yıl aldığınız hediyeden sonra bir oh çekip bu yıl da hediye işinin altından alnımın akı ile çıktım 1 yıl çabuk gelmez diyenlere kötü bir haberimiz var. Sevgililer gününe 2 hafta kaldı. Ne alacağına karar veren kişiler sırtını koltuğa yasladı ve derin bir oh çekti peki ya hala ne alacağına karar veremeyenler?

Kafanız çok karışık bütçeniz çok sınırlı hepinizi anlayabiliyorum bugüne kadar herşeyi aldım farklı neler yapabilirim nerelere gidebiliriz diye düşünüyorsunuz. İşte size hediye ve gidilecek mekan tavsiyeleri.

Hediyeler:

Erkeklere Alınabilecek Hediyler:

1-) Kol Saati hoş bir tercih olabilir.
2-) Gömlek(kazak,t-shirt vs..) iyi bir tercih olabilir.
3-) Ayakkabı kesinlikle almamalısınız.
4-) Pahalı hediyelerden kaçının erkek karşınızda ezilmek istemez maddiyattan çok manevi değer taşıyacak ürünler seçilmelidir.
5-) Resminiz Puzzle yapılabilir erkeğin hoşuna gidecektir.

Kızlara Alınabilecek Hediyeler

Aslında kızlara alınacak hediyeler çok daha basittir. Hediye kesinlikle pahalı olmamalı sadece göze hitap etmesi kızlar için yeterli olacaktır. Kıyafet ayakkabı vs tarzı şeylerden kaçınmalıyız çünkü kızlar girdikleri ortamda sevgililer gününde sevgilin ne aldı sorusuna cevap alarak bana kazak aldı veya bana ayakkabı aldı demeyi pek istemezler.

Öneriler:
1-) Sevgilinizin resmini veya ikinizin resmini karakalem çizdirebilirsiniz. Bildiğim kadarı ile Bonubon.com bunun hizmetini vermektedir.
Fiyat: 60 TL civarı

2-) Markalı Parfüm alınabilir ama dediğim gibi bu tür şeyler manevi bir değer katmayacaktır eninde sonunda o parfüm şişesi bitecektir. Paranıza yazık etmeyin tercih etmenizi pekte önermem.
Fiyat: 40-85TL 

3-) Hediye kutusu. İçerisinde 20 adet çikolata ve bu çikolataların her birinin üzerinde sizin resminiz var. Bunada gitti gidiyor , hepsi burada gibi sitelerden ulaşabilirsiniz.
Fiyat: 20-50 TL

4-) Digital Çerceve alabilirsiniz. İçerisine kendi resimlerinizi yükleyip ölümsüz bir albüm yaratabilirsiniz. Fiyat: 80-250 TL

5-) Kızlara kıyafet ayakkabı vs almayın desekte istisnai durumlarda vardır. Örneğin birlikte mağaza geziyorsunuz ve sevgilinizin de bayıldım dediği bir topuklı ayakkabı var. Bu ürünü sevgililer gününde bana al mesajıdır. Bu mesajı es geçmeyiniz ve gidip o ayakkabıyı almalısınız.
Fiyat: Belli Değil.

6-) Kol saati bayanlar içinde hoş bir tercihtir. Ama bir farkla. Bayanlara alınan saatlerde bir fark yaratmalısınız.Saatin ekran kısmında marka değilde sevgilinizin resmi veya ikinizin resmini koymak ne kadar da süper bir fikir değil mi? (Örnek Resim İçin Tıkla)
Fiyat: 30-200

7-) Resminizi puzzle yaptırabilirsiniz. Sevgilinizin hoşuna gidecektir.

3 yorum:

  1. http://sekeradamca.blogspot.com.tr/ beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. İyi fikirdi;) artık geçti. Hiç bir şey almadık. Niye 15 şubat yapmamışlar ki. Tam maaşa 1 gün kala para mı var sanki:)

    YanıtlaSil
  3. İyi fikirdi;) artık geçti. Hiç bir şey almadık. Niye 15 şubat yapmamışlar ki. Tam maaşa 1 gün kala para mı var sanki:)

    YanıtlaSil