26 Şubat 2014 Çarşamba

Turkcell Karşılıksız Bedava 50MB İnternet

Turkcell kullanıcılarının son zamanlardaki en büyük yakındığı nokta paketlerdeki fiyatların aşırı seviyelere çekilmiş olmasıdır.
Öğrenci paketlerinin bile pahalı fiyatlara yükseldiği şu günlerde ilaç olacak bir paketten bahsedeceğim. Aklınıza şöyle birşey gelmiş olabilir ;
- Bilmem ne yazın bilmem ne numarasına gönderin hemen 50mb kazanın diyen para tuzağı uygulamalardan bahsetmeyeceğim. Ben cebinizden bir kuruşun dahi çıkmayacağı bir uygulamadan bahsedeceğim. 

Tonla Kazan
Tonla kazan servisi Turkcell kullanıcıları için oldukça popüler bir uygulamadır. Öyleki servisin haftalık 100.000 kişi tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Burada dikkat etmemiz gereken nokta tonla kazana üye olup kendinize bir ton seçmek. Ton seçtikten sonra sizi arayan kişiler bu tonu dinleyecek ve siz aramayı cevapladığınızda anında size 10 puan yüklenecektir. 

Turkcell 50MB İnternet Bedava
Turkcell internet fiyatları bilindiği üzere çok pahalı fiyatlarla satılıyor. Aylık 100MB paket bile 7TL gibi fiyata sahip. Tonla kazandan günlük 50Mb internet sahibi olmak için 80 puan biriktirmiş olmamız gerekiyor. Buda her aranmanın 10 puan olduğunu düşünürsek 8 aranmada 1 internet paketi alabileceğinizi gösteriyor. Burada dikkat etmemiz gereken bir noktada şudur ;
- Bir günde sizi arayan aynı numaradan yalnızca bir kez puan kazanabilirsiniz.

Bende bir tonla kazan kullanıcısıyım. Aylık 1500 puana yakın puan toplamaktayım. Buda demek oluyor ki aylık 19 gün civarı bedava internet sahibi olmuş oluyorum. Yani 19*50MB= 950MB internet almış oluyorum. Üstelik hiçbir ücret ödemeden.

0 yorum to “Turkcell Karşılıksız Bedava 50MB İnternet”

Yorum Gönder