1 Şubat 2014 Cumartesi

İçerik Yazarlığından İlk Kazancım

İşe girdiğim şirketin talebi üzerine Seo'ya uyumlu yazdığım yazılarımı tek tek bulurken elbet kişisel blogumdan da bir kaç yazı örneği ilettim. Yazılarımı incelerken son yazdığım yazının tarihi gözüme ilişti. Blogumu ihmal ettiğim düşüncesine kapıldım. Sonuçta artık bu işten para kazanacaktım. 2 yıllık emeğimin sonucu nihayet bana ek gelir olarak geri dönecek.

2 yıl boyunca internetten para kazanma yolları aradım. Çalıştım çabaladım olmadı. Tam umudumu kaybedip sektörden çekilecektim ki evde yazar'ın yazdığı yazı bana umut ışığı oldu. Önerdiği şey kafamda hemen bir ampul oluşturmuştu. Neden aklıma daha önceden gelmemişti ki...

Önerisini dikkate aldım kendi becerilerimi sıraladım ve umut etmeye başlamıştım. Ne için diye soracak olursanız emeğimin karşılığını almak için umut etmeye başlamıştım. 2 haftalık azmin,beklentinin ve çalışmamın sonucu nihayet mutlu son ile sonuçlandı. 

Kelime üzerinden ücretlendirme alacağım ilk işimde freelance çalışacağım. Kendi performansımı bildiğim için ortalama kazancımda haftada 100TL civarında olacaktır. Öğrenci için ve evde çalışıp para kazanan biri için sanırım ayda 400 TL oturduğun yerden hiçte fena gözükmüyor.

Bende internetten yazı yazıp para kazanmanın yolları diye bir yazı yazacağım. Ayrıca İnternet serüvenimi uzun soluklu bir şekilde blogumla paylaşmayı düşünüyorum. Bu işe ilk başladığım günü , ilerlediğim yolları , çektiğim zorlukları derlemeyi istiyorum.

Blogumu daha yakından takip etmelisiniz. (Facebook'ta bizi takip edin.)

4 yorum:

  1. Tebrikler, darısı başımıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim inşallah siz daha güzel yerlere gelir daha iyilerini başarırsınız. Başarılar diliyorum. Sizinde blogunuzdaki yazılarınızı inceledim gerçekten güzel konulara değiniyorsunuz yararlı bilgiler veriyorsunuz. Size de rabbim bol kazançlar nasip etsin inşallah.

      Sil
  2. İnternetten para kazanma yolları için;
    www.burdaparakazan.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Blog yazarak para kazanılır mı bilemem ama geçim sağlamak biraz ütopik geliyor. Harçlık olabilir belki... Bence bu işe maddi açıdan bakmayın. O zaman daha güzel yazılar ortaya çıkıyor.Ben de yeni başladım. Beklerim :) http://ustakalem.net

    YanıtlaSil